查看: 16277|回復: 124
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] -------------------------鬼謀討論區-------------------------

關閉 [複製鏈接]
--------------------我開E個討論區係希望對鬼謀有問題的朋友們--------------------

技果方面全部學曬就岩嫁啦

吞2的配點比較特別就係其中一項唔可以超越其餘五項的總和
  E2招一定要學
    1.頭好壯壯學盡左就加你200HP
    2.鬼頭鬼腦學盡左就加你200SP

出生地全部都係)中原
講下+點先啦 都有好幾種既

1.屬性首選(火) \ 次選(地)
   +智精
Q:唔加能量咪好小SP(MP)??
A:唔會,因為GAME入面有鬼頭鬼腦E招技學盡就加你200SP
   加智為左提升魔攻,精就加法術命中,閃避,出手,暴擊
   選中原同火屬係為左將法攻推至極根,一定要出招就秒殺
-----------------------------------------------------------------------------------
2.屬性首選(火) \ 次選(水)
  +智能
  能量係用黎加SP(MP)雖然咁樣加命中閃避不夠+智精的鬼謀
  想加高D法防的話就選水吧 克火屬性的玩家
----------------------------------------------------------------------------------
3.屬性首選(火) \ 次選(地)
  +智體(好怪??)
  HP最高,防最高的鬼謀,係任務PK都佔有優勢,加上有頭好壯壯
  (加爆左永久加你200HP)25LV血就應該有破一千
---------------------------------------------------------------------------------
對以上的配點有意見 可以講低

回復

學水係/木係技最好的[[yoyo_041]]
回復 支持 反對

各技有各好...全部最好 知到冇??景景 唔好黎搞事 番去你個猛將到
回復 支持 反對

咪咁叫我啦[[yoyo_045]]
求下你啦唔想全個版都知
回復 支持 反對

鬼頭鬼腦100lv不是加200sp嗎
回復 支持 反對

我都唔肯定 GAME書話100=.= 公測才算
原帖由 peterwong1994 於 16-10-2008 19:57 發表
鬼頭鬼腦100lv不是加200sp嗎
回復 支持 反對

我想問+智精 係幾智幾精架
回復 支持 反對

我想問你講個d火系呀個d
姐係邊d
同我如果玩智精要點樣加點呢
回復 支持 反對

升1LV有2點加 1智1精
回復 支持 反對

咩叫首選火,次選水..
屬性可以揀兩樣嫁咩!?? /33\''